Lichaam aangespoeld in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - Aan de kust van Knokke-Heist is zondagochtend een lichaam aangespoeld. Dat bevestigt het parket van Brugge. Het parket onderzoekt bovendien ook nog een tweede, mogelijk verdacht, overlijden aan de Belgische kust.

Zondagochtend omstreeks 9 uur werd een lichaam ontdekt ter hoogte van het Zwin. De identiteit van de persoon is nog niet bekend, want de man had geen papieren op zak. Het lichaam werd overgebracht naar Brugge. Een wetsdokter werd aangesteld en zal een autopsie uitvoeren. Het parket van Brugge onderzoekt de zaak, maar geeft pas later meer uitleg. 

Volgens de politie van Knokke gaat het niet om zelfdoding. De handen en voeten van de man waren vastgebonden, waardoor de politie uitgaat van een verdacht overlijden. Vermoedelijk lag het lichaam al enkele dagen in het water.

Tweede verdacht overlijden

In de loop van de dag kreeg het parket melding van een tweede, mogelijk verdacht, overlijden maar over die zaak wil niemand voorlopig enige informatie kwijt. Het onderzoek, dat moet aantonen of het al dan niet om een verdacht overlijden gaat, is nog volop lopende. Het is ook niet duidelijk waar en wanneer dat tweede lichaam werd aangetroffen.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio