Celebs

Ex-man Winehouse nam overdosis door sms van Amy

Ex-man Winehouse nam overdosis door sms van Amy

Amy Winehouse en Blake Civil-Fielder in betere tijden (2007) Foto: pn

Blake Fielder-Civil, de ex-man van de vorig jaar overleden zangeres Amy Winehouse, nam een overdosis heroïne nadat hij een sms van Amy had gelezen. Dat vertelt zijn moeder in de Britse krant 'The Sun'.

Blake was nog maar twee weken op vrije voeten nadat hij 12 maanden een gevangenisstraf uitzat voor inbraak en het bezit van een namaakwapen. Weer thuis begon hij zijn oude telefoon te gebruiken, waar nog ongelezen sms-jes van Amy op stonden. In ééntje vroeg ze of ze meter mocht worden van zijn zoontje Jack, die nu 15 maanden is.

Volgens de moeder van Blake waren die sms-jes de aanleiding van zijn overdosis: 'Hij had berichtjes van Amy op zijn telefoon. Die telefoon had hij niet in de gevangenis, dus hij kon ze nu pas lezen', vertelt ze. 'De rouw om Amy begon opnieuw. Ik ben bang dat hij zichzelf van het leven probeerde te beroven'.

Blake, die al jaren een gebruiker van drank en drugs is, nam vrijdag een overdosis heroïne nadat hij was uitgeweest met een vriend. Hij werd vorige vrijdag gevonden toen hij stikte in zijn eigen braaksel. Artsen zeggen dat hij de overdosis zal overleven, maar gerust is zijn moeder niet. 'Binnen twee maanden mag hij uit het ziekenhuis, maar dan zal hij wellicht weer gaan gebruiken. Volgende keer haalt hij het niet, daar is geen twijfel over'.


 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees