Celebs

Spice Girls passen nog steeds in hun strakke jurkjes

Het had een geheim moeten blijven, maar beelden van hun repetitie vrijdag hielpen alle twijfel de wereld uit: de Spice Girls kwamen voor één keertje weer samen op de olympische slotceremonie.

'Doen ze het of niet?' De geruchten over een mogelijke reünie van de Spice Girls klonken al maanden steeds luider, dus een echte verrassing was het niet toen de dames uit vijf taxi's gestapt kwamen in het olympisch stadion. Ginger, Baby, Sporty, Scary en Posh bleken nog steeds in hun strakke jurkjes te passen en brachten korte versies van hun grootste hits 'Wannabe' en 'Spice Up Your Life'. Geen grootse vocale prestatie, maar hun wapperende haren en jurken op het dak van de rondzoevende taxi's maakten dat visueel weer goed.

Voor de reünie hadden de vijf dames hun Spice-alter ego's nog eens bovengehaald: Mel B (Scary) droeg een strak glitterpakje, Mel C hield het sporty met een witte jumpsuit. Geri Halliwell (Ginger) koos voor een rood jurkje, Emma Bunton (Baby) voor felroze en Victoria Beckham (Posh) droeg zoals verwacht een strakke zwarte jurk met brede sleep die hevig wapperde.

De kans dat deze reünie zich zal herhalen, is bijzonder klein. Vooral Victoria Beckham zou dwarsliggen: zij bouwde ondertussen een succesvolle carrière als modeontwerpster uit en is naar verluidt niet bepaald happig op een terugkeer naar de wereld van danspasjes en popliedjes.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees