Beauty

Vrouwen massaal naar plastisch chirurg voor olympische buikspieren

Vrouwen massaal naar plastisch chirurg voor olympische buikspieren

Foto: photo news

Sinds het beg!n van de Olympische Spelen in Londen stappen dubbel zoveel vrouwen naar een plastisch chirurg voor een liposuctie van de buikzone. De reden? Ze willen een sexy wasbordje zoals de Britse zevenkampster Jessica Ennis.

Wie de Olympische Spelen heeft gevolgd kon niet naast het wasbordje van Ennis kijken. Sterker nog: veel vrouwen in Groot-Brittannië zijn jaloers op haar strakke lichaam. Ze zien het echter niet zitten om elke dag intensief te trainen en stappen daarom naar een plastisch chirurg om een buikliposuctie te laten uitvoeren.

Donnamarie McBride, eigenares van de LoveLite kliniek, bevestigt de toegenomen belangstelling voor de cosmetische ingreep. ‘Sinds de start van de Olympische Spelen komen tweehonderd procent meer vrouwen zich langs voor een buikliposuctie. Ze hebben allemaal dezelfde wens: een bovenlichaam hebben zoals dat van Ennis. Sommigen van hem hebben zelfs een voorbeeldfoto mee’, klinkt het in een interview met The Huffington Post.

De meeste dames zijn geïnteresseerd in een Lipoglaze-behandeling. Bij dit soort liposucties wordt niet in je huid gesneden, maar worden probleemzones aangepakt door vetcellen op te warmen en meteen erna weer af te koelen. Hierdoor kristalliseren de vetcellen en verlaten ze je lichaam op een natuurlijke manier. Na enkele weken zou je duidelijk een verschil moeten merken, tenminste als je gezond eet en regelmatig sport.

McBride beweert dat deze behandeling perfect is voor vrouwen die van hun blubberbuik of love handles verlost willen geraken. Maar dames kunnen er ook hun armen, benen en dijen mee aanpakken.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees