Beauty

M.A.C. opent beautysalon op Pukkelpop

M.A.C. opent beautysalon op Pukkelpop

Foto: rr

Festivalfanaten tellen de uren af tot de start van Pukkelpop en net zoals vorig jaar hoeven zij zich niet te bekommeren om wallen als er een hele nacht gefeest wordt. Cosmeticalabel M.A.C. opent op het festivalterrein immers opnieuw een beautysalon, waar festivalgangers drie dagen lang terechtkunnen voor een make-over.

Drie dagen feest, proberen slapen op luidruchtige campings en een minimum aan sanitaire voorzieningen: Pukkelpop is net zoals elk ander festival een uitdaging voor wie er steeds tiptop wil uitzien. Gelukkig voor hen komt M.A.C. net zoals vorig jaar met een tijdelijk beautysalon op de proppen.

In 'Salon Fou' kunnen festivalgangers zich laten maquilleren terwijl de make-up artiesten hen wat tips en tricks meegeven. Senior make-upartieste Elke Willemen bedacht voor het festival ook enkele speciale looks, geïnspireerd door het festival zelf. Daarnaast zijn er ook kappers die je lokken onder handen nemen en kan je in 'Salon Tattou' kiezen voor een tijdelijke tatoeage.

Kom je buiten met een nieuwe look waarbij je festivaloutfit verbleekt? Spring dan nog even binnen bij 'Salon Cotton', alwaar de creatievelingen achter het Belgische label Titi+The German Kid helpen om je festivalkleding te pimpen tot een pièce unique.

Salon Fou is elke festivaldag open van 14.00 uur tot 22.00 uur. Je vindt het terug naast de Wablief!-tent.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees