Bruul for Seniors strikt Yves Segers en Paul Severs

Ronse -

Vrijdag 17 augustus vindt Bruul for Seniors plaats. De feestelijke namiddag wordt ingezet om 15.30 uur met Ronses talent. Om 16.30 uur volgt de hoofdact. Niemand minder dan Yves Segers laat zijn stemgeweld los. Afsluiten wordt gedaan met opnieuw een uurtje talent uit eigen stad.

Yves Segers was de leadzanger van de populaire Vlaamse groep Toast. Ze behaalden een gouden plaat met hun bekendste hit ‘Ik schreeuw het van de daken’. Hetzelfde geldt voor het album ‘Twee uur 's nachts’. Yves Segers staat meer dan dertig jaar op de planken.

's Avonds is het de beurt aan Paul Severs. Om 20.30 uur brengt hij zijn grootste hits, met onder meer ‘Geen wonder dat ik ween’, ‘Zeg eens meisje’ en ‘Oh little darling’.

De bloedbroeders Jelle Cleyman en Jonas Van Geel sluiten de Bruulavond af. Samen met een formatie professionele muzikanten staken ze een covergroep in elkaar. Hun eigenzinnige interpretaties van talloze onsterfelijke Nederlandstalige hits, staan garant voor ambiance van de bovenste plank. Het repertoire gaat van Gorki tot Clouseau, Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud, van Frank Boeijen tot Borsato. Ze maakten al op verschillende plaatsen in Vlaanderen het podium onveilig. Daarbij zorgde de spitsvondige interactie tussen Jelle en Jonas regelmatig voor hilarische toestanden. Geen enkel optreden is hetzelfde.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio