Mode

H&M kiest voor Lana Del Rey, Gucci voor Robert Pattinson

H&M kiest voor Lana Del Rey, Gucci voor Robert Pattinson

Foto: Photo News

Lana Del Rey, bekend van de single ‘Video Games’, wordt het komende najaar het boegbeeld van de nieuwste H&M-collectie. De 26-jarige zangeres is nog maar pas ontdekt, maar de modewereld heeft haar al meteen omarmd. Niet alleen is Del Rey ingeschreven bij een modellenbureau, luxemerk Mulberry noemde al een handtas naar haar, en de zangeres haalde zelfs al de cover van de Britse Vogue.

En nu gaat ze dus zingen in een reclamespot voor de lowbudget-keten H&M. Daarnaast is ze te zien op campagnefoto’s, poserend in onder meer een bikervest in tweed, leggings met print en een roze angora trui.

Del Rey is niet het enige ‘niet-model’ dat in het najaar reclamecampagnes van bekende modemerken op gang trekt. Ook acteur Robert Pattinson, momenteel volop in de media omdat Kristen Stewart hem bedrogen heeft met Twilight-regisseur Rupert Sanders, heeft er een fotoshoot op zitten. Hij wordt het nieuwe gezicht van Gucci. Weinig verwonderlijk, aangezien de acteur zelden iets anders draagt dan het Italiaanse luxemerk.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees