Beauty

VIDEO. 'Zwart' parfum Lady Gaga krijgt horrorspot

Fame, het eerste parfum van Lady Gaga, wordt met de nodige bombarderie gelanceerd en daar hoort een beklijvend promofilmpje bij. Het zwarte goedje dat pas transparant wordt bij contact met lucht, inspireerde regisseur Steven Klein tot een horrorfilmpje.

Geïnpireerd op Lady Gaga's uitspraak 'als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht' staat de zwarte vloeistof symbool voor een geurmetamorfose in een luxueueze duisternis. Het 'black to clear'-parfum is het resultaat van een unieke innovatie in de vloeistoftechnologie.

Fame werd ontwikkeld door Lady Gaga en meesterparfumeur Richard Herpins, die al geuren creëerde voor Marc Jacobs, Ralph Lauren en Calvin Klein. De bloemige geur bevat noten van honing, saffraan, abrikozennectar, geperste tijgerorchidee en Arabische jasmijn. De flacon, gemaakt uit transparant glas dat de zwarte vloeistof zichtbaar maakt, heeft de vorm van een verfijnde cocon en een dop geïnpireerd op monsterlijke klauwen.

Het parfum (29,50 euro voor 30ml) is vanaf 1 september exclusief te koop bij Planet Parfum. De Brusselse vestiging op het Muntplein organiseert bovendien op vrijdag 31 augustus een speciale avond, waarbij het parfum vanaf middernacht wordt verkocht.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees