Sijsele verwelkomt opnieuw Marollenkermis

Sijsele verwelkomt opnieuw Marollenkermis

Een rommelmarkt, fuiven, een wandeltocht en een tombola... de organisatie van de Marollenkermis heeft zijn best gedaan.

Sijsele -

De Marollenkermis is intussen een begrip geworden in Sijsele. De negenkoppige organisatie zet alles op alles om de 42ste editie schitterend te laten verlopen.

Nog tot en met maandag 20 augustus kunnen bezoekers genieten van de jaarlijkse Marollenkermis in Sijsele. Ook dit jaar heeft de organisatie een programma samengesteld dat zowel jong als oud aanspreekt.

Gisteravond begon het feest met een fuif waarbij dj's van toen muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig uit hun hoed toverden.

Vanmiddag, zaterdag 18 augustus, worden wielerwedstrijden georganiseerd en is er een recreatieve rit gepland. Van 17 tot 20 uur krijgen jongeren tussen 8 en 12 jaar de kans om te fuiven. Vanavond is er de grote Big M?Party met dj Kelly Pfaff.

Morgen, zondag, begint om 8?uur de grote rommelmarkt op het Marollenplein. Daarop volgt de Marollenwandeltocht, het Marollendiner en verschillende optredens. Het kermisweekend wordt op maandag afgerond met een namiddag voor de derde leeftijd met kaarting en gratis koffie. Daarna volgt de trekking van de grote Marollentombola.

Met het aangekondigde zomerse weer kunnen deze Marollenfeesten niet anders dan een groot succes worden.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio