Celebs

Mama Stallone valt op bij première 'The Expendables 2'

Jackie Stallone en haar onvermoeibare pruilmond vergezelden zoon Sylvester naar de première 'The Expendables 2'. De lippen van de 90-jarige astrologe stalen de show tijdens de voorstelling van zijn jongste actiefilm in Los Angeles.

De beruchte grijns van de familie Stallone leek bij Jackie groter dan ooit. Ze poseerde voor de fotografen op de rode loper in het Grauman's Chinese Theatre en toonde trots het resultaat van haar nieuwste collageeninjecties. Oma Stallone combineerde haar pruilmond met dik getekende wenkbrauwen en droeg voor de gelegenheid een weinig verhullend zwart jurkje en hoge pumps.

Eerder deze week sprak haar zoon openhartig over zijn zoon Sage, die hij vorige maand aan een overdosis drugs heeft verloren. Over de dood van zijn 36-jarige zoon vertelde Sylvester Stallone aan Jay Leno: 'Ik ken heel wat mensen die een kind verliezen en niet zo veel aandacht krijgen als ik. En ik leef met hen mee, want het is een clubje waar niemand lid van wil zijn, dat staat vast. Maar ik hou me vast aan zijn herinnering, hij was een aardige jongen en dat zal ik altijd blijven koesteren.'

De première in Hollywood was voor Sylvester Stallone wellicht een harde noot om te kraken, want hij moest ervoor terugkeren naar de stad waar Sage gestorven is. Zijn vrouw Jennifer Flavin en hun drie dochters Scarlet, Sophia en Sistine waren er dan ook bij om hem te steunen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees