Fit & Gezond

Het eetpatroon van model Miranda Kerr

Foto: Victoria's Secret

Miranda Kerr houdt zich bewust weg van elk dieet, in welk gedaante ook. En toch heeft ze een prachtfiguur.

Ze is nog maar net bevallen en toch ziet Miranda Kerr er stralend uit. Dat verklaart ze met de 80/20-regel. Het Victoria Secret-model zorgt ervoor dat ze elke dag voor 80% vers, organisch eten binnenspeelt. Als compensatie mag ze zichzelf 20% ongezonde snacks voorschotelen.

Zo kan ze geregeld van een vettige hap genieten, terwijl ze zich er niet schuldig over hoeft te voelen. 'En het maakt een gezond eetpatroon haalbaar', aldus Miranda Kerr

Ze trapt de dag af met een vers groentensapje op basis van kool, komkommer, spinazie, peterselie en citroen. Een halfuur later maakt ze zich een fruitsmoothie, eventueel met yoghurt die ze combineert met biologische eieren of havermout.

Behalve groentensapjes en smoothies is Miranda fan van Nonisap, het sap van de tropische Noniplant uit Polynesië bij Nieuw-Zeeland. Dat sap zou uw weerstand opkrikken, uw nachtrust optimaliseren en uw energiepeil optrekken. En het vruchtensap zuivert bovendien uw lever.

Miranda Kerr geeft toe dat ze weinig moeite heeft met een evenwichtig eetpatroon: ‘Gezonde voeding is niet alleen prioritair voor mij, ik vind het ook essentieel voor mij zoon. En ik merk het effect op mijn energiepeil, dat motiveert me’, aldus de kersverse mama.

Naast haar eetpatroon, helpt haar persoonlijke trainer haar om in vorm te blijven.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees