Seks & Relaties

Hieraan merk je dat je date dronken is

Hieraan merk je dat je date dronken is

Foto: Shutterstock

Een eerste date met een potentiële partner is best stresserend. Veel mensen drinken tijdens het bewuste afspraakje dan ook een glaasje alcohol om wat te kalmeren. Maar soms blijft het niet bij dat ene glas, waardoor de date gênante wordt. Hieraan zie je dat hij of zij te veel gedronken heeft.

Naar de karaokebar
Natuurlijk wil je je potentiële partner tekeer zien gaan op het podium. Maar als hij of zij zingt met een dubbele tong, spat je ideaalbeeld van een stoere zanger(es) zo uit elkaar.

Onvindbaar rietje
Van zodra je date met zijn tong naar het rietje in zijn glas zoekt, heeft hij duidelijk genoeg gedronken. Wie nuchter is probeert immers steeds elegant te drinken in romantisch gezelschap.

Filmquotes
Van Titanic tot Romeo+Juliet: als iemand indruk op je probeert te maken door een poëtisch filmpersonage te imiteren, is de persoon wellicht niet nuchter. Aan jou om te beslissen of zoveel klefheid je al dan niet afschrikt.

Vloeken à volonté
Vloeken op een eerste date betekent niet noodzakelijk dat je met een brutale man of vrouw op stap bent. In de meeste gevallen is het een teken dat er beetje te veel alcohol in het spel is. Misschien verknoeit dit wel je eerste indruk.

Te veel eerlijkheid
Concreet voorbeeld: als je date belooft om je te bellen, dan is hij wellicht bloednuchter. Zegt je potentiële liefde resoluut dat het niet nodig is om telefoonnummers uit te wisselen, dan heeft hij of zij vast te veel op. Eén ding is zeker: het is de waarheid.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees