Celebs

Modeontwerpers strijden om bruidsjurk Jennifer Aniston

Modeontwerpers strijden om bruidsjurk Jennifer Aniston

Foto: pn

De verloving van Jennifer Aniston en Justin Theroux werd nog maar net bekendgemaakt en nu al wordt er op het internet wild gespeculeerd over haar bruidsjurk. Ontwerpster Reem Acra ging nog een stapje verder en heeft zelfs twee mogelijke jurken voor de toekomstige bruid ontworpen.

Acra ontwierp eerder al bruidsjurken voor sterren als LeAnn Rimes en Jenna Dewan-Tatum. Op vraag van tijdschrift People schetste ze ook twee jurken die Jennifer Aniston zou kunnen dragen wanneer ze met haar Justin in het huwelijksbootje stapt. Acra tekende twee totaal verschillende jurken: een echte prinsessenjurk met een smalle taille en een breed uitwaaierende rok en een andere jurk die meer de lijn van haar lichaam volgt en bezaaid is met glitters. Bij de laatste jurk hoort ook een gigantische sluier.

In 2000 trad de actrice voor de eerste keer in het huwelijk met Brad Pitt en toen droeg ze een nogal eenvoudige, aansluitende jurk vol kraaltjes. Haar eerste bruidsjurk werd ontworpen door Lawrence Steele en Aniston koos voor traditionele juwelen en een klassieke sluier.

Reem Acra noemt Aniston het toonbeeld van tijdloze schoonheid en hoopt dat de actrice voor een van haar ontwerpen bezwijkt. De twee ontwerpen waaruit ze kan kiezen kan je hier bekijken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees