Gezocht: verjaardagskaartjes voor honderdjarige

Gezocht: verjaardagskaartjes voor honderdjarige

Julienne Van de Velde (99) wordt dinsdag 100 jaar oud. Foto: Frederiek Vande Velde

GENT - De senioren van het clubhuis aan de Ottergemsesteenweg roepen alle Gentenaars op om een verjaardagskaartje te sturen naar de 99-jarige Julienne Van de Velde, die dinsdag 100 jaar oud wordt.

Julienne is een trouwe bezoekster van het Stedelijk Clubhuis voor Senioren aan de Ottergemsesteenweg. De clubhuisvrijwilligers willen haar extra in de bloemetjes zetten op dinsdag 21 augustus 2012, de dag dat ze honderd jaar oud wordt.

"Julienne, haar familie, alle clubhuisvrijwilligers en de reguliere clubhuisbezoekers worden uitgenodigd op een spetterend feest ter ere van de honderdste verjaardag van Julienne", meldt Stad Gent in een persbericht.

Het Clubhuis doet een oproep naar alle Gentenaars om een verjaardagskaart te sturen naar Julienne Van de Velde via het adres: Stedelijk Clubhuis voor Senioren Ottergemsesteenweg, Ottergemsesteenweg 252, 9000 Gent of Seniorendienst Stad Gent, Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent.

Verjaardagswensen mailen kan ook naar ch.ottergemsesteenweg@telenet.be of senioren@gent.be.

De vrijwilligers van het Clubhuis en het personeel van de Seniorendienst zorgen ervoor dat Julienne alle verjaardagswensen goed ontvangt.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio