12-jarige Jasmina verdwenen in Brussel

12-jarige Jasmina verdwenen in Brussel

Foto: *

BRUSSEL/TURNHOUT - De politie en het parket van Turnhout zijn op zoek naar een 12-jarig meisje dat sinds 15 augustus wordt vermist. Jasmina Hamidovic werd voor het laatst gezien in Brussel.

Ze liep met een groep kinderen in de hoofdstad rond, maar verliet rond 16.15 uur de groep en nam de metro in Sint-Katelijne richting Erasmus. Dat meldt de politie, die op verzoek van de procureur des Konings van Turnhout en in samenwerking met Child Focus een opsporingsbericht heeft verspreid.

Jasmina is van Bosnische afkomst. Ze spreekt Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een beige broek, een blauw T-shirt, een witte blouse en zwarte schoenen, luidt het.

Jasmina is 1,55 meter lang en is slank gebouwd. Ze heeft lang bruin haar en lijkt ouder dan 12 jaar, staat in het opsporingsbericht.

Wie het meisje heeft gezien of weet waar ze verblijft, wordt gevraagd om contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800-30.300 of met Child Focus op het noodnummer 116 000. Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees