Celebs

Rihanna huilt uit bij Oprah

Rihanna heeft gehuild tijdens een interview met Oprah Winfrey. Het talkshow-icoon vroeg haar uit over haar gewelddadige ex Chris Brown, waardoor de popster enkele tranen liet.

De 24-jarige zangeres geeft toe dat ze zich boos, gekwetst en verraden voelde toen Brown haar in 2009, na de uitreiking van de Grammy Awards, bont en blauw sloeg. De ‘Umbrella'-ster heeft het er nu duidelijk nog steeds moeilijk mee. Tijdens het volledige interview had ze tranen in haar ogen en heel even pinkte ze er eenje weg in haar ooghoek. 

‘Het was beschamend en vernederend. Omdat dit voor de ogen van de hele wereld gebeurde. Ik heb het niet makkelijk gehad. Die nacht ben ik mijn beste vriend verloren. Alles was plots anders’, zei ze met een bibberende stem. Ze voegde eraan toe dat ze vond dat Brown hulp nodig had. ‘Iedereen beschouwde hem als een monster. Maar ik maakte me zorgen om hem.’

Intussen kunnen Rihanna en Chris Brown het weer beter met elkaar vinden. Ze nodigde hem zelfs uit om mee te werken aan een van haar nieuwe nummers: ‘Birthday Cake’.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees