Vakantie

Volg je reizende familieleden op de voet met Flightradar24

Volg je reizende familieleden op de voet met Flightradar24

Foto: flightradar24.com

Hoewel het einde van de vakantie in zicht is, willen we u deze tip toch niet onthouden. U kent het fenomeen: uw familieleden vertrekken op reis met het vliegtuig en geven u de vluchturen mee. Maar verder dan eens controleren op Teletekst of op de website van Zaventem of ze vertrokken zijn, komt u wellicht niet.

 Toch bestaat er een handige website die u perfect laat zien waar uw familieleden zich met hun vliegtuig bevinden. Op Flightradar24 zijn vrijwel alle vliegtuigen ter wereld te volgen vanaf het moment van opstijgen tot het landen. Wanneer u klikt op een vliegtuig, dan ziet u bovendien meteen welk type vliegtuig het is, op welke hoogte het vliegt en onder welke vliegtuigmaatschappij.

Zijn uw familieleden al opnieuw thuis? Dan blijft de website natuurlijk ook leuk om de vliegtuigen boven uw woonplaats te controleren. 

Een paar dagen geleden werd aan de website bovendien een leuke tool toegevoegd: met de 'Aircraft View' bekijkt u de wereld zoals de piloten dat doen vanuit hun cockpit. U ziet gebouwen in 3D voorbijkomen en kan de landing zo mooi meevolgen dat u uzelf een echte piloot waant.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees