Soulsister , The Scabs en Kanaalpolonaise

Soulsister , The Scabs  en Kanaalpolonaise

GoalEvents haalt weer grote namen naar Zelzate. Foto: VUM

Zelzate -

Dit weekend is het genieten op het evenementenplein aan de Vredekaai met The Scabs, Soulsisters en een ­Kanaalpolonaise.

Na de traditionele augustuskermis, wordt de parking aan de Vredekaai in Zelzate terug omgebouwd tot een heus festivalterrein. Goal Events organiseert er voor het vierde jaar op rij een zomerconcert. Dit jaar verdeeld over twee opeenvolgende dagen, 24 en 25 augustus. Na Natalia in 2009, Clouseau in 2010 en Milk Inc vorig jaar komen dit jaar op vrijdagavond twee groepen naar Zelzate. Zowel The Scabs als Soulsister tekenden voor deze ‘Kanaalfeesten’. Het voorprogramma bestaat uit Shamrock en La Folie Jolie. Kaarten kosten aan de kassa 33€ (18€ voor jongeren onder de dertien), in voorverkoop kosten de kaarten respectievelijk 28€ en 13€. Je kan het terrein binnen vanaf 18 uur, Soulsisters treden op om 22 uur, gevolgd door The Scabs. Op zaterdag 25 augustus, organiseert Goal Events de ‘Kanaalpolonaise’. Davyd Vandyck, Paul Severs, De Deurzakkers, Willy Sommers, Swoop en Christoff & Lindsay zorgen vanaf 20 uur voor de grootste openluchtpolonaise in de streek. Dennie Christian presenteert het feestje.

Sint-Jan Baptist

Kaarten voor de polonaise kosten 32€ aan de kassa (jongeren tot 13 jaar betalen 18€), in voorverkoop bedraagt de inkom respectievelijk 27€ en 13€. Goal Events is een kleine vzw van vrienden die zich samen amuseren met jaarlijks organiseren van twee concerten in de kanaalgemeente, een zomer- en kerstconcert steeds voor een goed doel. Tickets kunnen in voorverkoop besteld worden op de site van de organisator, www.goalevents.be, via GSM 0478/514.700 of verkooppunten. De opbrengst van de feest-tweedaagse gaat naar ‘Centrum arbeidszorg van Sint-Jan-Baptist in Zelzate’.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio