Hinder door werken van Fluxys

Merelbeke -

De volledige rijbaan is opgebroken en alle verkeer op de Hundelgemsesteenweg wordt omgeleid. Dit gebeurt vanuit het noorden via Hundelgemsesteenweg, Sint-Elooistraat, Gaversesteenweg en Molenstraat. Vanuit het zuiden verloopt de wegomleiding via Astridlaan, Stas de Richellelaan, Poelstraat en Hundelgemsesteenweg. In de Veldstraat geldt een parkeerverbod. Dit moet een vlot busverkeer van en naar Bottelare toelaten. De bussen van De Lijn rijden om langs de Veldstraat, Berrenstraat, Edelarendries of omgekeerd. De omleiding duurt nog tot 2 september. Op maandag 3 september wordt een rijvak op de Hundelgemsesteenweg al opengesteld voor het doorgaand verkeer en wordt gewerkt met tijdelijke verkeerslichten. Het volledige wegdek is hersteld op maandag 10 september. Dan is de steenweg weer open in beide richtingen.

Een aannemer voert dringende herstelwerken uit aan het aardgasnet langs de Hundelgemsesteenweg, op het gedeelte tussen de Molenstraat en de Hoorndriesstraat.

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt ook in de Hundelgemsesteenweg tussen het kruispunt Waterstraat-Hundelgemsesteenweg en de rotonde Hundelgemsesteenweg en Zwijnaardsesteenweg. Het bestaande wegdekoppervlak wordt er opgebroken en de asfaltverharding wordt volledig vernieuwd. Ook daar wordt alle doorgaand verkeer omgeleid. De werken in dat gedeelte van de Hundelgemsesteenweg zijn af tegen 1 september.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio