Fit & Gezond

De meest succesvolle sportapps

De meest succesvolle sportapps

Foto: rr

Smartphones zijn van vele markten thuis. Althans als het van de app store afhangt. Of al die apps even zinvol zijn, valt te betwisten. Maar als ze onze conditie op peil houden, gunnen we hen een goedkeurende blik. Wij gingen voor u op zoek naar de beste sportapps.

Smart Runner
Deze app analyseert de efficiëntie van uw work-out door de snelheid, de afstand, de duur en de verbrande calorieën te berekenen. Fanatieke sporters kunnen hun resultaten de wereld insturen via Twitter en Facebook. De app is geschikt voor Android, iPhone, Blackberry, Symbian.

Bupa
Bupa mikt op sporters met een goede basisconditie. Wie zijn conditie een niveau hoger wil tillen, kan met Bupa een vierwekenplan op maat uitstippelen. U bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad. Deze app is er voor iPhone, iPad en Android.

Adidas my Coach
Op basis van uw gewicht, lengte, leeftijd en doelstelling, stelt deze app een persoonlijk fitnessprogramma op. Terwijl u sport, wordt u persoonlijk aangemoedigd door de app. U kan uw resultaten delen op Facebook. Deze app is geschikt voor Android, iPhone, Blackberry, Symbian.

Lose it
Met deze app rekent u in een knip uit hoeveel calorieën u per dag mag binnenspelen en hoeveel calorieën u heeft verbruikt. Door dagelijks de ingenomen en de verbruikte calorieën in te vullen, bepaalt deze app hoeveel u mag eten of hoeveel u moet sporten om uw  streefgewicht te bereiken. Deze app is geschikt voor iPhone en Android.

Nike
Dit is een klassieker onder de joggers. De applicatie hanteert automatisch de GPS-functie van uw iPhone om de route die u heeft gelopen uit te tekenen. Daarna stuurt de app uw gegevens en resultaten naar nikeplus.com en krijgt u professionele feedback.

Fitness Buddy
De Fitness Buddy brengt 1.700 oefeningen in kaart. Aan de hand van animaties toont deze app hoe u de oefeningen juist uitvoert. De applicatie laat ook zien hoe u verschillende fitnessapparaten dient te gebruiken. U kan alle resultaten meten. Deze app is geschikt voor iPhone en Android.

Garmin
Deze app gebruikt de GPS in uw gsm en berekent uw snelheid, afstand, tijd en verbrande calorieën. Garmin is verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees