Mama

Kinderen ontroostbaar na het bekijken van de nieuwste Disneyfilm

Reclamecampagnes beschrijven de nieuwste Disneyklassieker 'The Odd Life of Timothy Green als een echte 'feel good movie', maar de film bracht het voorbije weekend twee kleine jongens ernstig aan het huilen.

Geoffrey Roth, een professor in de journalistiek, nam zijn kinderen vorig weekend mee naar de bioscoop. Hij had nooit kunnen voorspellen dat het voor zijn zoontjes zo'n traumatische ervaring zou worden. Na het bezoekje aan de cinema bleven ze allebei ontroostbaar achter en hun ouders legden hun grote verdriet op beeld vast. Op de vraag of de twee jongens de film nog een keer zouden willen bekijken, klinkt het in koor: 'Nee!!'

De bitterzoete film volgt Cindy en Jim Green (Jennifer Garner en Joel Edgerton), een getrouwd koppel zonder kinderen dat ervan droomt om een gezin te stichten. Ze begraven in de tuin een kistje dat al hun dromen voor hun toekomstige kind bevat. Daarna staat de jonge Timothy Green (CJ Adams) plots bij hen voor de deur. Hij is bedekt met modder en er groeien vreemde bladeren uit zijn sokken. Bekijk hier de trailer van deze kennelijk erg aangrijpende film.

Let op: de video van de huilende kinderen bevat een spoiler.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees