Het dierenhotel, dat binnen enkele weken de deuren opent in de Chelsea-wijk, beschikt over vijftig kamers. De standaard accommodaties zijn één voor één voorzien van een glazen deur zodat de medewerkers de beestjes in de gaten kunnen houden.

Hondenliefhebbers die enkel het allerbeste willen voor hun dier, kunnen ook een van de twee enorme hondensuites boeken. Deze beschikken over een gigantisch bed met chique lakens, een flatscreen, lampjes en nachttafeltjes. Waarvoor honden deze laatste meubeltjes kunnen gebruiken, is ons een raadsel.

Baasjes betalen 64 euro per dag voor een doorsnee hondenkamer, de suites kosten 160 euro. Voor een meerprijs krijgt je dier allerlei extraatjes aangeboden. Zo kunnen ze onder meer op een aangepaste loopband rennen, meegenomen worden voor een leuke stadswandeling, smullen van een speciaal menu en vervoerd worden in een Lamborghini of Porsche.

D Pet Hotel is niet nieuw in de Verenigde Staten. De hotelketen heeft al een vestiging in Hollywood en Scottsdale (Arizona).

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees