Mode

Nieuwe jeansbroek zet zijn kruis in de kijker

Foto: thehotchild.com

Klaagt je man vaak dat zijn jeansbroeken te ruw aanvoelen ter hoogte van zijn edele delen, dan moet hij op zoek naar een broek uit een soepelere stof. Of hij kan zich een Junk Jeans van The Hot Child - wat een ongelukkige merknaam - aanschaffen.

Dit bedrijfje in Florida, onder leiding van de 24-jarige Octavio Silva, maakt jeansbroeken die de kroonjuwelen van je partner beschermen en (nog) groter doen lijken. Elke creatie beschikt immers over extra ruimte bij het kruis. Meer nog: die zone is voorgevormd waardoor zijn penis wel heel sterk opvalt.

Silva kwam op dit idee omdat hij vroeger moeite had om een doorsnee jeans dicht te krijgen. Naar eigen zeggen heeft hij zelfs enkele keren meegemaakt dat zijn zaakje tussen zijn rits bleef steken. De moeder van de ontwerper, Catherine Williams, staat volledig achter de opvallende uitvinding van haar zoon. ‘Een passende jeansbroek is voor mannen even belangrijk als een goede beha voor vrouwen. Alles moet perfect zitten’, meent ze in een interview met Fashionista.com.

De bewuste Junk Jeans wordt ontworpen in zeven verschillende kleuren en kost tussen de 80 en de 100 dollar (omgerekend tussen de 64 en de 80 euro). Of dit kledingstuk binnenkort ook in ons land verkrijgbaar zal zijn, is niet bekend. Meer info vind je alvast op thehotchild.com
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees