Celebs

Prins Harry ontbloot kroonjuwelen in Las Vegas

Prins Harry ontbloot kroonjuwelen in Las Vegas

Foto: *

Het werd een wild weekendje Vegas voor prins Harry, die door de paparazzi gefotografeerd werd op stevige feestjes met bikinibabes. Maar het was showbizzwebsite TMZ die met de meest exclusieve foto's kon uitpakken: een poedelnaakte Harry in het gezelschap van enkele al even naakte -euh- vriendinnen.

De foto's werden genomen in het MGM Grand Hotel in Vegas, waar Harry en zijn vrienden een feestje bouwden met enkele schoonheden die ze in de bar hadden leren kennen. En omdat je nauwelijks van een wild feestje kan spreken zonder een potje stripbiljart, liep de prins even later met de kroonjuwelen bloot in zijn hotelkamer. Helaas voor hem bleef het feestje niet privé, want enkele dagen later publiceerde TMZ twee foto's van de naakte prins in het gezelschap van al even naakte dames. Wie zij zijn en of ze überhaubt met Harry's nummer naar huis gingen, is niet bekend.

'We willen voorlopig geen commentaar geven op deze foto's', is het enige wat een woordvoerder van de koninklijke familie kwijt wilde over dit incident. Prins Harry kwam in Vegas trouwens ook zwemmer Ryan Lochte tegen, tegen wie hij een zwemwedstrijdje verloor. Daarbij hield hij wel zijn kleren aan

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees