Celebs

Ex-Spice Girl Geri Halliwell stopt met drinken

Ex-Spice Girl Geri Halliwell stopt met drinken

Foto: pn

Geri Halliwell, ook bekend als Ginger Spice, heeft besloten om suikervrij te leven zodat ze er jong blijft uitzien. En aangezien er in alcohol ook suiker zit, plant de 40-jarige zangeres om nooit meer een glaasje te drinken.

Halliwell meent dat haar suikerverslaving haar huid enorm verouderde. Maar nu ze de zoetigheid heeft afgezworen, ziet ze er naar eigen zeggen weer beter uit. Daarnaast vindt ze dat alcohol niet in haar leven past. ‘Ik zoek momenteel naar een goed evenwicht tussen een sociaal leven en het moederschap’, klinkt het in een interview met Hello! Magazine. ‘Ik kan me gewoon geen kater permitteren.’

Vroeger kwam de roodharige Spice Girl, mama van de 6-jarige Bluebell Madonna, vaak in het nieuws met haar opvallende gewichtsschommelingen en gesuggereerde plastische ingrepen. Hoewel Halliwell streeft naar een jeugdig uiterlijk, zou ze nooit aan haar lichaam laten sleutelen. ‘Ik ben geen fan van cosmetische ingrepen, maar wel van een natuurlijk verouderingsproces’, aldus de ster.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees