Celebs

Brengt slippertje van Kristen Stewart 'Twilight' in gevaar?

Brengt slippertje van Kristen Stewart 'Twilight' in gevaar?

Foto: skreened.com

Tijdens een ludieke actie bij Conan O'Brien op de bank plaatst acteur Will Ferrell vraagtekens bij de toekomst van de 'Twilight'-saga. Ferrell brengt het onderwerp op een komische manier aan, maar zijn opmerking lijkt wel terecht. Na de affaire van Kristen Stewart met regisseur Rupert Sanders blijven heel wat fans namelijk teleurgesteld achter.

In de 'Twilight'-films wordt Bella, het personage van Kristen Stewart, verscheurd door de keuze tussen Jacob, de weerwolf, en Edward, de vampier. Ook de meningen van de fans waren altijd al verdeeld: team Jacob steunde de weerwolf, terwijl team Edward duimde voor een goede afloop tussen Bella en de vampier. Het marketingteam van de film speelde hier gretig op in en toverde T-shirts tevoorschijn die duidelijk maakten welk team jouw voorkeur genoot. De truitjes verkochten als zoete broodjes.

Nu bedacht webshop Skreened een sluw plan om munt te slaan uit de misstap van Stewart: op hun website bieden ze een reeks T-shirts aan met uiteenlopende slogans die ondubbelzinnig duidelijk maken of je nu de bedrogen Robert Pattinson steunt, dan wel zijn ex-vriendin Kristen. Tijdens het gesprek met Conan O'Brien introduceerde Will Ferrell het woord trampire en daar speelt de online winkel gretig op in. T-shirts met slogans als 'Kristen Stewart is a Trampire' en andere grove slagzinnen worden massaal verkocht aan boze fans.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees