Seks & Relaties

Hier loop je een lastminute zomerlief tegen het lijf

Hier loop je een lastminute zomerlief tegen het lijf

Foto: Shutterstock

De meeste single mannen en vrouwen hebben hun jaarlijkse vakantie al achter de rug. Ben je er niet in geslaagd om een potentiële partner te leren kennen tijdens de druilerige julimaand of de zwoele eerste weken van augustus? Geef dan de moed niet op. Op deze plaatsen maak je tijdens de nazomer veel kans om de ware te ontmoeten.

Een festival
De festivalzomer mag dan wel op zijn einde lopen, veel (park)concerten gaan nog door eind augustus en begin september. Die sexy festivaloutfit hoeft dus nog zeker niet in de kast.

Aan een geldautomaat
Ga uit zonder geld, maar haal er af aan het geldautomaat in de buurt van het café waar je iets gaat drinken. Neem het van ons aan: veel mannen moeten cash afhalen voor en tijdens het uitgaan. Zie je een knappe man in de (lange) wachtrij? Knoop dan een gesprekje aan en misschien nippen jullie binnen het half uur samen van een heerlijke cocktail.

Een trouwfeest
Ook tijdens de laatste weken van de zomervakantie geven veel koppels hun jawoord. Sleur jezelf niet moedeloos naar het feest omdat je de voorbije weken weinig noemenswaardigs hebt beleefd op liefdesvlak. Integendeel: kleed je deftig op en oefen een brede glimlach, zo val je vast op bij de aanwezige vrijgezellen.

In de schoolafdeling van de supermarkt
Ja, als je hier mannen tegenkomt zijn ze meestal al bezet. Maar kinderen die binnenkort weer naar school moeten, gaan ook wel eens shoppen met hun neef, nonkel of single papa. Aan jou om een luchtig gesprekje te starten – al dan niet vooraf gegaan door wat speels oogcontact.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees