Celebs

Natalie Portman gaat naakt voor Dior

Natalie Portman gaat naakt voor Dior

Foto: Dior

Helemaal in lijn met het product waar ze reclame voor maakt, geeft Natalie Portman zich bloot in de nieuwste Dior reclamecampagne. De advertentie promoot de nieuwe 'Rouge Dior Nude Lipcolor', een collectie lipsticks in acht nieuwe, natuurlijke tinten.

Het assortiment bevat een bijzondere tint, Grège #169. Wie deze lipstick aanschaft steunt de liefdadigheidsinstelling 'Free the Children Association, een organisatie die leiderschapstrainingen organiseert voor de jeugd. De pasgehuwde actrice koos voor de kleur Grège, omdat dat de tint is die ze zelf zou dragen.

Portman werd geboren in Jeruzalem en vierde onlangs haar huwelijk met een traditionele Joodse ceremonie. Ze is al lange tijd de trotse ambassadrice van het Franse modehuis en toch voelde ze zich vorig jaar verplicht om afstand te nemen van het merk. Nadat een video was gelekt met antisemitische en racistische uitspraken van hun creatieve directeur John Galliano, deelde de actrice mee dat ze niets meer met hem te maken wou hebben. Het modehuis was eveneens geschokt en de ontwerper werd op staande voet ontslagen.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees