Mama

Het nieuwe tv-seizoen: waar kijken je kinderen binnenkort naar?

Het nieuwe tv-seizoen: waar kijken je kinderen binnenkort naar?

Foto: shutterstock

Wat hebben de televisiezenders dit najaar voor jouw kids in petto? Wij zetten de leukste nieuwe programma's even op een rij.

Maya de Bij in 3D
Dit najaar kunnen de allerkleinsten genieten van een vernieuwde versie van de vrolijke bij Maya. Al 40 jaar komt Maya de Bij op de buis en nu lanceert Studio 100 de reeks ook in 3D. De look van schattige Maya werd opgefrist en er staan haar heel wat originele avonturen te wachten. Met trouwe kameraad Willie aan haar zijde zal ze ook enkele nieuwe vrienden leren kennen.

Omgekeerde Show
In dit verrassende spelprogramma van Ketnet draait presentator Nico Sturm alle regels om. Zijn assistente Leentje is geen groen blaadje, maar een 82-jarige dame met grijze haren en ook de puntentelling wordt op haar kop gezet. Vier teams van twee kinderen nemen het tegen elkaar op en aan het begin van de wedstrijd worden de winnaars bekendgemaakt. Het winnende team mag meteen leuke prijzen in ontvangst nemen en dan begint het echte spel. De andere teams proberen de veroverde prijzen te bemachtigen en de winnaars moeten zichzelf verdedigen.

Hotel 13
Vanaf september kunnen alle kinderen van 8 tot 11 jaar dagelijks afstemmen op Nickelodeon, want dan gaat de nieuwe soap 'Hotel 13' van start. Na het succesverhaal van 'Het Huis Anubis' beslisten Nickelodeon en Studio 100 de handen opnieuw in elkaar te slaan. 'Hotel 13' volgt de avontuurlijke belevenissen van zes tieners in een hotel aan zee. Een van hen ontving in het verleden een geheime boodschap en moet nu op zoek naar kamer dertien. Dit is de start van een verhaal vol vriendschap en spannende gebeurtenissen.

Wie wordt wrapper?
Ketnet is net als vorig jaar op zoek naar een nieuwe wrapper om de zender te vertegenwoordigen. Ketnet wil de komende seizoenen graag een frisse wind voor de camera, een echte kindervriend met een vlotte persoonlijkheid. De inschrijvingen zijn afgesloten en binnenkort kan ook jij volgen wie het zal worden.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees