Seks & Relaties

Relatie beu? Zo word je weer verliefd

Relatie beu? Zo word je weer verliefd

Foto: Shutterstock

De zomer is hét seizoen waarin jullie liefde een hoogtepunt zou moeten bereiken. Maar als je daar de voorbije weken niets van hebt gemerkt, is het hoog tijd om weer wat vlinders te kweken voor je partner. Wij geven alvast acht tips.

Zoek een gemeenschappelijke hobby
Veel koppels beëindigen hun relatie omdat ze uit elkaar gegroeid zijn of geen tijd meer voor elkaar kunnen maken. Wees dit probleem voor en zoek een gezamenlijke hobby. Jullie leren elkaar op een iets andere manier kennen, wat jullie band ten goede komt.

Doe iets geks samen
Naaktzwemmen, parachutespringen, alle attracties in een pretpark uitproberen... Als jullie uit jullie comfortzone stappen, zal hij wellicht proberen om je held te spelen, wat zowel voor jou als hem erotiserend werkt.

Lach om zijn grapjes
Veel mannen en vrouwen in een stabiele relatie rollen met hun ogen als hun partner alweer hetzelfde grapje vertelt. Probeer voortaan te doen alsof het de eerste keer is dat je die hilarische anekdote of mop hoort. Hij probeert je aan het lachen te brengen, charmant toch?

Spreek af met een bevriend koppel
Hij vindt het interessant dat de andere man je apprecieert, terwijl jij het boeiend vindt dat de vrouw de aanwezigheid van je vriend op prijs stelt. De double date maakt als het ware een beetje jaloers, wat jullie band bevordert.

Laat hem op en top man voelen
Zoemt er een bijtgrage mug rond in jullie kamer? Laat hem ze dan verwijderen. Tuurlijk kan je het zelf ook. Maar als hij het doet, voelt hij zich extra mannelijk en krijg jij de indruk dat hij je beschermt. En laat dat nu net heel aantrekkelijk zijn...

Pols naar zijn fantasieën
Veel mannen dromen van een vriendin die bereid is om mee te gaan in zijn fantasieën. Vraag gerust wat hij wenst en schaf je eventueel ‘Fifty Shades of Grey’ aan zodat je op alles voorbereid bent.

Vraag wat je vriendinnen leuk aan hem vinden
Je vriendinnen kijken op een andere manier naar je vriend dan jij – en gelukkig maar, anders waren jullie wellicht niet zo close. Daardoor merken ze ook positieve karaktertrekjes op die jij misschien bent vergeten. Als ze je geheugen even opfrissen, besef je gegarandeerd dat je er een uit de duizend beet hebt.

Herbeleef jullie eerste date
Of je hem nu uitnodigde voor een warme kop chocolademelk bij je thuis of hem voor het eerst kuste in een smoezelige club: doe exact hetzelfde als toen. Zo krijg je vast dezelfde verliefde gevoelens.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees