Vakantie

The New York Times en Taschen bundelen leukste Europese tripjes

The New York Times en Taschen bundelen leukste Europese tripjes

Foto: rr

Het bekende format '36 Hours', sinds 2002 een wekelijkse afspraak in The New York Times, laat ons zien hoe we in korte tijd een nieuwe stad ten volle kunnen ontdekken. De 125 leukste Europese bijdragen werden nu ook gebundeld in een boek.

Soms is een korte trip al genoeg om de batterijen terug op te laden. Wie schrik heeft om niet ten volle van de bestemming te kunnen genieten, heeft veel hulp aan '36 Hours', het bekende reisformat van The New York Times waar u uur per uur wordt rondgeleid in de stad.

Na de bundeling '150 weekends in the USA & Canada', komen reisjournaliste Barbare Ireland en uitgeverij Taschen nu met een vervolg op de proppen: '125 weekends in Europe'. Het boek, rijkelijk geïllustreerd en met bijna 800 foto's, brengt voldoende achtergrond over geschiedenis en cultuur, maar ook honderden hotel- en restaurantaanbevelingen en insider's tips.

Ontdek de nog niet platgetreden paden in de Europese hoofdsteden, of laat het boek u net door enkele minder bekende locaties gidsen. Met meer dan 600 pagina's is de bundeling een leuke aanwinst voor uw koffietafel en een grote inspiratiebron voor toekomstige vakanties.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees