Celebs

‘Halle Berry zal sterven als prinses Diana’

Halle Berry en Olivier Martinez Foto: photo news

Actrice Halle Berry plant om met haar nieuwe liefde, de Fransman Olivier Martinez, en haar dochtertje naar Parijs te verhuizen. Maar als ze dat effectief doet, wacht haar hetzelfde lot als prinses Diana. Althans, dat beweert haar ex Gabriel Aubry.

Berry vertelde aan de rechter dat ze zich onveilig voelt door de paparazzi in de Verenigde Staten. Ze is ervan overtuigd dat het veiliger is om met haar vriend en Nahla, het dochtertje dat ze kreeg met Aubry, naar de Franse hoofdstad te verhuizen.

Maar daar is Aubry absoluut geen voorstander van. Hij is bang dat hij zijn dochtertje nooit meer zal zien en haalt het tragische ongeval van prinses Diana aan ter verdediging. Zij stierf in 1997 in een auto-ongeluk dat vermoedelijk werd veroorzaakt doordat opdringerige persfotografen haar achtervolgden.

Berry argumenteert dan weer dat de paparazzi in Frankrijk toestemming moeten vragen om iemand te fotograferen. Doen ze dat niet, dan krijgen ze een boete. Benieuwd wie deze strijd in de aanslepende vechtscheiding zal winnen...
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees