Zonnetje blijft schijnen bij 22 graden

Zonnetje blijft schijnen bij 22 graden

Foto: *

Het blijft donderdag droog met zonnige perioden. Er waait een zwakke, veranderlijke wind. De maxima schommelen tussen 20 en 24 graden. Donderdagavond is het droog, rustig en aangenaam om buiten te vertoeven.

 In de nacht van donderdag op vrijdag neemt de bewolking toe en later volgen er enkele buien, vooral over het zuiden en het oosten van het land. De minima gaan van 10 tot 14 graden.
Vrijdag is er af en toe zon, maar plaatselijk is een regen- of onweersbui mogelijk. Er staat een zwakke veranderlijke wind, later een matige zuidenwind. De maxima bedragen 19 tot 23 graden. Vrijdagavond neemt de bewolking toe, later gevolgd door regen vanuit het westen.
Ook zaterdag zal de zon zich vermoedelijk af en toe laten zien, maar er is ook kans op een bui bij zowat 21 graden. Er waait een stevige zuidwestenwind. Zondag zou het bewolkt worden met regelmatig buien bij ongeveer 18 graden. Maandag blijft het droog met zonnige perioden en het wordt weer iets warmer. Vanaf dinsdag is het licht wisselvallig.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Het weer in België


meer...