Mode

Ontwerp jij een podiumoutfit voor An Pierlé?

Ontwerp jij een podiumoutfit voor An Pierlé?

Foto: *

Creatieve zielen die An Pierlé graag in een nieuw kleedje willen steken, kunnen dankzij het magazine ELLE hun kans wagen om haar nieuwe podiumoutfit te ontwerpen.

Begin 2013 brengt An Pierlé een nieuw album uit - en daarbij hoort een nieuwe outfit. Dus gaat de zangeres samen met ELLE op zoek naar onbekend ontwerptalent in België om haar van een geschikte creatie te voorzien. 

Iedereen kan deelnemen: het volstaat om een tekening van je ontwerp, een motivatie en een beetje persoonlijke info in te zenden. Op basis van deze inzendingen zal een professionele jury tien kandidaten selecteren die hun ontwerp mogen uitwerken. Uit deze tien creaties wordt een winnaar gekozen. In de jury zitten - naast An Pierlé – de hoofdredactrices van ELLE België (Nica Broucke) en ELLE Belgique (Béa Ercolini) en mode- en kostuumontwerper Tim Van Steenbergen.

Het winnende ontwerp verschijnt in een fotoreportage met An Pierlé in de volgende modespecial van ELLE in maart 2013. Daarnaast neemt de winnaar nog een Singer Naaimachine 160 t.w.v. 599 euro en een Singer Paspop Sew Deluxe t.w.v. 209 euro mee naar huis.

Meer info en praktische details op www.elle.be
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees