Food

Dochter Mick Jagger opent restaurant in Turkije

Dochter Mick Jagger opent restaurant in Turkije

Foto: Photo News

Jade Jagger, de dochter van Rolling Stone Mick, heeft haar eerste restaurant geopend in Turkije. Het maakt deel uit van de legendarische nachtclub Halikarnas in Bodrum, waar haar vader jaren geleden zelf al eens graag kwam feesten.

Jade Jagger heeft niet alleen een bekende achternaam, ze maakt zelf ook faam. Vroeger als model, nu als juwelenontwerpster en als eigenares van haar eerste restaurant. Secret Garden in Bodrum moet een hotspot worden voor een elite van fijnproevers. 

'Ik leerde zelf koken op jonge leeftijd. Lekker eten en geweldige smaken zijn heel belangrijk voor me,' legt Jagger uit aan Vogue. In Secret Garden kookt ze niet zelf, dat laat ze aan haar chef over: 'Nicholas Le Tourmelin heeft een menu gecreëerd dat aanleunt bij zijn Franse achtergrond, maar ook de locatie aan zee in Bodrum weerspiegelt.' De socialite ontwierp zelf de tuin en haar echtgenoot Adrian Fillary maakte het logo.

De nachtclub Halikarnas, waartoe het restaurant behoort, is sinds 1979 een van de bekendste discotheken van Turkije. De ouders van Jade, Mick en Bianca Jagger, waren er vroeger zelf graag geziene gasten, evenals modeontwerpers Yves Saint Laurent en Valentino en modellen als Claudia Schiffer.

 

Corrigeer