VTM pakt uit met 'Manneke Paul' en 'Luk Alloo in de gevangenis'

VTM pakt uit met 'Manneke Paul' en 'Luk Alloo in de gevangenis'

Foto: photo news

VTM stelde vandaag de najaarsprogrammatie voor. De zender pakt onder andere uit met 'Manneke Paul', een talkshow met de Nederlandse presentator Paul de Leeuw, en de reportagereeks 'Luk Alloo in de gevangenis'.

Eerder raakte al bekend dat Paul de Leeuw 'iets' voor VTM zou gaan doen, maar nu weten we ook wat dat wordt. De Nederlandse presentator zal vanaf 17 september elke maandagavond Vlaanderen ontdekken in de talkshow 'Manneke Paul'. Luk Alloo trok naar de gevangenis van Leuven Centraal om vragen te stellen aan de bewoners. Hun verhaal komt aan bod in 'Alloo in de gevangenis'.

Vanaf vrijdag 31 augustus gaat VTM op zoek naar talent van eigen bodem in 'Belgium's Got Talent'. Er komt ook een nieuwe reeks van 'So you think you can dance'. Ook 'Sterren op de dansvloer' krijgt een vervolg. Onder andere topmodel Hannelore Knuts, acteur Lucas Van den Eynde en kunstschaatser Kevin Van Der Perren hun beste danspasjes boven. Debby en Nancy keren terug met 'Debby en Nancy's Warme Wintershow'.

VTM lanceert ook een aantal nieuwe realityshows. In 'Vallen en opstaan' worden Vlamingen gevolgd die onder begeleiding strijden tegen de kilo's. 'Pubers van streek' dompelt dan weer twaalf jongeren onder in de regels en routines van een gezin in een ander continent. 'Jonge Zwanen' biedt vanaf 1 september een blik achter de schermen van de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. Ook 'Stressvakantie' keert terug.

2BE: series, films en Champions League

2BE slaat verder de weg in van populaire Amerikaanse series en films. Zo zullen vanaf september de series 'Touch' (met Kiefer Sutherland), 'Game of Thrones', 'Spartacus' en 'Strike Back' te zien zijn op de zender.

Maar 2BE pakt ook uit met werk van eigen bodem. Zo begint het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinsin' op 10 september en ook de gitzwarte Vlaamse fictiereeks Crimi Clowns begint eraan.

Vitaya gaat voor fashion

Met 'Tussen Twee Werelden', waarin vijf Vlaamse topmodellen gevolgd worden op de catwalk en thuis, een nieuw programma van Lien Degol en Tiany Kiriloff kiest Vitaya nog meer voor mode. Donderdag wordt dan serie-avond met reeksen als 'Overspel' en 'The Killing'.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees