Seks & Relaties

Schrijfster en cartooniste Fleur Van Groningen geeft advies met een knipoog

ADVIES. 'Mijn vriendin is zo stil in bed'

ADVIES. 'Mijn vriendin is zo stil in bed'

Foto: Shutterstock

'Mijn vorige vriendinnen waren altijd heel luidruchtig in de slaapkamer maar mijn nieuwe vriendin is muisstil'. Schrijfster en cartooniste Fleur van Groningen geeft raad.

Lieve Fleur,
Mijn vorige vriendinnen waren altijd heel luidruchtig in de slaapkamer maar mijn nieuwe vriendin laat geen kik. Als ik haar nadien vraag of ze het wel fijn vond, zegt ze van wel maar ik twijfel daar aan. Nu ben ik voor het eerst in mijn leven onzeker over mijn bedprestaties. Bestaan er echt vrouwen die in stilte genieten?

Steven

Lieve Steven,
Om eerlijk te zijn is dit een goed bewaard geheim tussen ons, vrouwen. Ze gaan mij nu dan ook op de zwarte lijst zetten omdat ik het verklap. Maar voor jou heb ik dat over. Wij vrouwen kunnen zowel in stilte als met veel gekreun en in sommige gevallen zelfs met veel gebrul, genieten van seks. Dat hangt van vrouw tot vrouw af. En dat kan dan ook nog eens van moment tot moment verschillen. Wij vrouwen hebben nu eenmaal een patent op wispelturigheid.

Maar om je onzekerheid toch even te sussen: sommige vrouwen zijn van die geniepige stille klaarkomers en maken alleen veel lawaai als ze faken. Bekijk op YouTube (nog) maar eens de beroemde orgasmescene uit When Harry met Sally. Misschien deden jouw exen wel alsof en heb je nu voor het eerst een eerlijke vrijster te pakken die effectief haar hoogtepunt bereikt. Ergo: je bent nu beter in bed dan ooit! Hoera!

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees