Jesse De Preter: ‘Er is een mondeling akkoord met Vukic’

MALLE -

De euforie was zaterdag groot bij Lierse. Geen 48 uren later ging Jesse De Preter, de CEO van de club, alweer over tot de orde van de dag.

‘De transfer van Ahmed Hassan is definitief afgeblazen’, bevestigt hij wat al langer in de lucht hing. De boodschap kwam niet als een donderslag bij heldere hemel, want het dossier zat reeds een tijdje muurvast, omdat Zamalek de 37-jarige ex-speler van Anderlecht niet transfervrij wilde laten gaan.

‘Maar we hebben intussen wel een mondeling akkoord met Zvonimir Vukic van Partizan Belgrado. Voor de 33-jarige Servische middenvelder ligt een contract voor één seizoen klaar met een optie voor een bijkomend seizoen.’

‘Vukic heeft een contract tot eind december 2012 bij Partizan en voorlopig zijn de clubs onderling er nog niet uit. Eventueel wachten we tot na de winterstop.’

‘Ik vermoed dat Partizan zelf het resultaat in de voorronde van de Europa League afwacht. Het speelt donderdag de terugwedstrijd tegen het Noorse Trömso’, merkt De Preter op.

‘Wat de uitgaande transfers betreft, is het voorlopig windstil. Stilte voor de storm misschien. Het wordt sowieso een drukke vrijdag’, weet de rechterhand van Maged Samy.

 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.