Beauty

Lady Gaga stelt exclusief parfum voor

De advertentie van Lady Gaga die zich strategisch laat bedekken door klimmende mannetjes, spreekt nu al tot de verbeelding. Maar na het beeld is er ook de geur: 'Fame' wordt nu vrijdag 31 augustus in Brussel voorgesteld.

Wat Lady Gaga doet, is zelden banaal. En dus lanceert ze niet zomaar een parfum, maar wel het allereerste parfum dat zwart is, maar transparant wordt zodra het in contact komt met lucht. Een vernuftig staaltje vloeistoftechnologie, waarop ze meteen een patent aanvroeg.

De geur zelf belooft opgebouwd te zijn rond het hoofdingrediënt belladonna, het gevaarlijke kruid dat door 18e-eeuwse vrouwen werd gebruikt om hun pupillen te vergroten. Als senuele noot werden honing, saffraan en abrikozennectar toegevoegd, tijgerorchidee en Arabische jasmijn zorgen voor de lichte toets.

Op vrijdag 31 augustus zal 'Fame' worden voorgesteld tijdens een exlusief evenement bij Planet Parfum aan het Brusselse Muntplein. Wie zich aan de dresscode 'casual chic' houdt, is welkom en kan zich vanaf middernacht het parfum als eerste aanschaffen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees