Beauty

Collectie Carine Roitfeld voor M.A.C. onthuld

Collectie Carine Roitfeld voor M.A.C. onthuld

Foto: rr

Met Nicki Minaj, Daphne Guinness, Beth Ditto, Azealia Banks en Iris Apfel is de lijst van bekende koppen die samenwerken met comesticamerk M.A.C. is dit jaar een pak langer geworden. En het houdt niet op: volgende week wordt de collectie van Carine Roitfeld gelanceerd.

De voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue gebruikt nauwelijks kleur in haar make-uplook, en dat weerspiegelt zich in de collectie. Een donker kleurenpalet voor de ogen moet u in combinatie met valse wimpels, mascaras en eyeliners helpen om dramatische smokey eyes te creëren, terwijl voor de lippen enkel een nude kleur wordt voorzien.

Voorts bevat de collectie ook foundation, wenkbrauwgel, twee nagellakjes (beige en dieprood), make-upborstels, wimperkruller en pincet, en een stencil in de vorm van een ster die u overal op het lichaam kan aanbrengen.

De 21-delige collectie is vanaf zes september te verkrijgen.

In deze video vertelt Roitfeld wat meer over haar look, die volgens haar liefst niet perfect is. Zo is het volgens haar oké is om te gaan slapen zonder mascara te verwijderen, zodat je ogen er bij het ontwaken 'vermoeid sexy' uitzien, en breng je donkere oogschaduw liever aan met je vingers in plaats van een penseel.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees