Seks & Relaties

Nieuw relatiebureau mikt op succesvolle singles

Nieuw relatiebureau mikt op succesvolle singles

Foto: Shutterstock

In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar daarvoor geen 'gewone' datingsites willen afschuimen.

Berkeley International noemt zich geen datingbureau, maar een 'gespecialiseerd internationaal introductieagentschap'. Het helpt hoogstaande en gegoede singles aan een partner.

Mensen uit die zogezegd hogere echelons van de samenleving hebben geen tijd of zin om op traditionele datingsites te zoeken. Ze houden niet van de visibiliteit van openbare profielen met foto's en willen zeker zijn dat ze iemand aantrekken die niet alleen achter hun geld of status zit.

Berkeley International gaat daarom zeer discreet te werk. Het bureau linkt zelf kandidaten aan een potentiële partner en laat enkel inschrijvingen toe van 'financieel onafhankelijke mensen'. 'We willen zo vermijden dat mensen met verkeerde bedoelingen zich inschrijven,' zeggen Geneviève Heintz en Annemieke Dubois van Berkeley International België tegen Het Laatste Nieuws

Om toegelaten te worden tot dit exclusieve relatieagentschap hoef je geen loonbriefje voor te leggen, maar er is wel een uitgebreid introductiegesprek. Berkeley International heeft onder andere vestigingen in New York, Monaco en Londen. Wereldwijd zijn meer dan 2.600 singles lid. 

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees