Seks & Relaties

Ben jij bestand tegen een affaire?

Ben jij bestand tegen een affaire?

Foto: Shutterstock

Niemand zag aankomen dat Kristen Stewart de liefde van haar leven Robert Pattinson zou bedriegen, maar om de een of andere mysterieuze reden kon ze niet weerstaan aan de charmes van regisseur Rupert Sanders. Wij leggen uit welke subtiele details een slippertje in de hand kunnen werken. Zo kan je beter inschatten of jij in staat bent om dezelfde fout te begaan als de ‘Twilight’-actrice.

Staren
Wanneer je naar een andere man kijkt, is dat niet meteen een signaal dat je je partner zou bedriegen. Maar als je langer dan een paar seconden naar hem staart en jouw 'prooi' volledig analyseert, gaat het meer die richting uit.

Te veel informatie delen
Deel je veel intieme informatie met de man tot wie je je aangetrokken voelt, dan pleeg je eigenlijk emotioneel overspel. Misschien zeg je hem wel dingen die je partner niet eens weet. Met die persoonlijke informatie kan de nieuwkomer je bespelen en heel subtiel je hart veroveren.

Aanrakingen
Van een aanmoedigende hand op zijn schouder tot een plagerig duwtje... hoe subtiel een aanraking ook is: ze kan tot meer leiden. Zeker als je jouw hand even laat rusten maak je duidelijk dat je naar de man in kwestie verlangt.

Liegen
Als je de neiging hebt om te liegen tegen je partner over wat jij en je vlam allemaal uitspoken, dan is de kans groot dat je een affaire overweegt. Je wil als het ware in een vroeg stadium vermijden dat je partner de nieuwe man als een bedreiging ziet zodat je stiekem toch je gang kan blijven gaan.

Humeurigheid

Ben je dolblij in het gezelschap van je minnaar in spe, dan is de kans groot dat je minder enthousiast bent als je tijd doorbrengt met je huidige vriend. De reden? Je emotionele connectie met je 'lover' lijkt intenser, waardoor je je gelukkiger voelt. Als hij niet in de buurt is, kan je sneller frustraties projecteren op je echte lief.

Sms’jes
Als je popelt om een berichtje van je verboden vlam te ontvangen, is de situatie al ver gevorderd. Het bewijst dat je niet meer zonder hem kan. Verlies je ook geregeld de concentratie op het werk, dan ben je tot over je oren verliefd. Aan jou om te beslissen of je erop ingaat.

Metamorfose
Mensen die drastische – bijna onlogische – veranderingen aanbrengen aan hun levensstijl, doen dat niet zelden om op te vallen bij een verboden liefde. Bijvoorbeeld: je hing tot voor kort elk weekend lusteloos in je zetel, maar nu trek je elk weekend naar de discotheek om gezellig met die ene man te dansen.

Aarzeling
Als een (knappe) man je vraagt hoe het gaat en je een complex antwoord formuleert à la ‘Tja, goed. Maar het is ingewikkeld...’, dan insinueer je subtiel dat je een uitweg zoekt en je wel interesse hebt in een avontuurtje.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees