Dodelijke spin kruipt uit gitaar Noel Gallagher

Dodelijke spin kruipt uit gitaar Noel Gallagher

Foto: Koen Bauters

Enkele minuten voor een optreden een dodelijke spin uit je gitaar zien kruipen: het overkwam de crewleden van de Britse rocker Noel Gallagher zondag op het Jersey Live Music Festival.

Er brak zondag enorme paniek uit in de backstage van het festival toen de crew van Gallagher een groene dodelijke spin uit één van de gitaren van de rocker zag kruipen. De backstageruimte werd meteen geëvacueerd en de crewleden werden zelfs in quarantaine geplaatst.

De crewleden konden de spin meteen vangen, maar de organisatoren waren zo bezorgd dat ze de backstageruimte zo'n 20 minuten volledig afsloten. 

'Gelukkig waren er leden van het Durrells Wildlife Conservation Trust aanwezig, die de spin dan konden meenemen voor onderzoek', zegt festivalwoordvoerder Jayne Houghton. 'Noel Gallagher was er gelukkig nog niet en heeft niets gemerkt van de chaos.' Gallagher, ex-lid van Oasis, kon zijn optreden daarna gewoon afwerken.

Volgens Sarah Nugent van het Durrells Wildlife Conservation Trust had de aanwezigheid van de spin te maken met de wereldtournee die de groep doet, onder andere in Argentinië en Japan.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees