Kindvriendelijke brasserie Ypsylon opent

© ivh

Met een receptie openen Rudy Stiers (41) en zijn vrouw Steffy De Meulemeester (26) donderdag 6 september om 18.30 uur Brasserie Ypsylon. Ze namen horecazaak De Veldbloem aan de Hoge Avrijestraat over.

ivh

Stiers en De Meulemeester volgden beiden hotelschool en hebben ervaring in de horecasector. ‘Rudy had een restaurant in Leuven en we leerden elkaar kennen in Sint-Martens-Latem als werknemers van Brasserie Latem’, zegt De Meulemeester. ‘We besloten zelf een horecazaak uit te bouwen. En konden De Veldbloem, waarvan Brouwerij Van Steenberge eigenaar was, overnemen. Rudy en ik hebben beiden twee kinderen uit een vorig huwelijk. We weten dus dat met kinderen op restaurant gaan niet evident is. Brasserie Ypsylon zal kindviendelijk zijn’, belooft Steffy.

Er is een kinderhoekje met tv, boeken en een zitzak. ‘De kinderen kunnen ook veilig buiten spelen in de afgesloten tuin. Daar komt volgende zomer een trampoline. Behalve op woensdagen serveren we elke middag van 11 tot 15 uur een lunch en we hebben ook suggesties en een vast driegangenmenu voor 39 euro.’

Steffy en Rudy hebben iets met de letter ‘y’. Hun zoontje heet Ybe, vandaar de naam van het restaurant.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio