Vrouwen krijgen uitnodiging voor boerderij in 'Boer zkt Vrouw'

De inzet in 'Boer zkt Vrouw' was maandagavond groot. Eddy, Giovanni, Paul, Aster en Adriaan trokken elk met hun vijf briefschrijfsters op groepsdate. Ze probeerden zo te weten te komen welke drie vrouwen het best in hun leefwereld pasten. Zij werden op het einde van de tweede aflevering beloond met een uitnodiging voor een verblijf op de boerderij.

Eddy koos voor een sportieve groepsdate en ging kajakken met zijn vier favoriete vrouwen. Els kon immers niet mee op daguitstap omdat zij moest werken, maar ze bracht de Kempische boer ’s ochtends zelf het slechte nieuws. Op het einde van de dag koos Eddy voor Hildegard (Pulderbos) en Chantal (Sint-Amands). Ook Els (Hoboken) kreeg het bericht dat ze haar koffers mocht maken voor een verblijf op de boerderij.

Giovanni toerde met zijn vrouwen in een charmant, oud busje doorheen Poperinge, om hen te onderwerpen aan de volksspelenroute. Kelly (Boortmeerbeek) won niet alleen een apart gesprekje met Giovanni, maar ze kreeg ook een ticket voor een logeerpartij op de boerderij. Ook Liesbeth (Mol) en Natacha (Ieper) kregen goed nieuws.

Paul ging op bezoek in de Sint-Romboutstoren in Mechelen. Op het einde van de dag koos hij voor Ludwine (Bissegem), Krista (Deurne) en Bernadette (Boechout).

Dat Aster dol is op avontuur, hebben zijn dames aan de lijve ondervonden. Zij mochten mee naar een pretpark, waar ze onder andere kennismaakten met de razendsnelle rollercoaster. Debbie (Tielrode) overleefde de groepsdate. Ook Wendy (Stekene) en Valérie (Ekeren) mogen volgende week aanbellen op de boerderij.

Adriaan nam zijn vrouwen mee naar de kust. Na een wandeling op de dijk, een frisse duik in de zee en een diner op een driemaster, moest ook hij twee vrouwen naar huis sturen. Sam (Turnhout), Emely (Roeselare) en Lien (Zedelgem) kregen goed nieuws.

Volgende week ontvangen de vijf boeren hun drie favoriete vrouwen op de boerderij. Bij de broers Adriaan en Aster is de invasie compleet, want zijn ontvangen maar liefst zes vrouwen op hun boerderij.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees