Vier dagen kermis in en rond spiegeltent

Vier dagen kermis in en rond spiegeltent

De kermis leeft weer in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Foto: pkk

Lichtaart -

De kermis leeft weer in Kasterlee, Lichtaart en Tielen.Vanaf morgen viert Lichtaart vier dagen kermis in en rond een echte spiegeltent aan de bibliotheek.

Het wordt een authentieke kermisvierdaagse met muziek, show, circus, film, dans en comedy in en rond een authentieke spiegeltent van de familie Klessens. Neos biedt op donderdag 13 september een dagprogramma aan voor senioren. In de voormiddag staat een wandeling op het programma, 's namiddags wordt 10 jaar Neos gevierd. Donderdagavond speelt Open Doek de filmBeginnersom 21 uur.

Vrijdagnamiddag verzorgen KVG en Ziekenzorg een muziek- en zangnamiddag, vrijdagavond nodigt Radio Modern iedereen uit op een retro dansavond. Na een uurtje dansinitiatie jagen dj's Taras Boelba en Rock Monsieur de vlam in de pan met vurige rootsplaatjes.

Zaterdagvoormiddag blijft het muziek troef, want de bib verkoopt van 8.30 tot 12.30 uur in de tent cd's en cd-roms van alles genres tegen 1 euro per stuk. Zaterdagnamidag heeft KSJ Lichtaart het Magic Circus uitgenodigd met acrobaten, clowns, katten, duiven en pony's. Vanaf 19.30 strijden verenigingen voor de ‘Comedy-Parel-Wissel-Trofee’, een must voor alle comedy-liefhebbers.

Ook Unizo Lichtaart is goed vertegenwoordigd op de kermis en serveert zondagmorgen vanaf 10 uur een uitgebreide kermisbrunch. Vooraf inschrijven is wel verplicht via unizo.lichtaart@unizo.be. Vanaf 14 uur zondagnamiddag is iedereen gratis welkom in de tent voor het kermiscafé. The Vickings spelen muziek van de fifties en de sixties. Zondagavond sluiten drie plaatselijke bands en twee fanfares de kermis af met ‘Lichtert kermis Rock 'n Roll Circus’. Fanfare de Kunstminnaars, Parkside Drive, Het Winkel Collectief, de Hukkelfukkers en fanfare Vreugd in Deugd presenteren vijf acrobatische muzikale acts in één show.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio