Kraam met luxueuze loungeruimte

Thuisverpleger wordt in vrije tijd hamburgerverkoper

Thuisverpleger wordt in vrije tijd hamburgerverkoper

Felipe en Tom combineren voorlopig hun job met het uitbaten van een hamburgerkraam. Foto: if

Bornem -

Een hamburger eten in alle luxe, zo kan het ook. Trendy Fresh van Bornemnaar Tom Van Ranst en Felipe Fernandez combineert een hamburgerkraam met een luxueuze loungeruimte. Het idee slaat aan maar voorlopig blijft het voor de initiatiefnemer wel een hobby.

‘Een tijdje geleden grapten we nog tegen elkaar dat we eens een hamburgerkraam moesten beginnen. En drie maanden later zijn we al zover’, vertelt zaakvoerder Tom Van Ranst.

‘We wilden niet zomaar het zoveelste ‘gewone’ hamburgerkraam zijn, en dokterden er dus een heel concept voor uit. Ons kraam werd helemaal versierd met ledverlichting en kan uitgebreid worden met zitboxen en tafeltjes. Zo krijgt het een trendy uitstraling..’

Nog een nieuwigheid: de naam van het kraam kan aangepast worden, de tafeltjes krijgen de afbeelding die je wenst, en de flessen cava worden gepersonaliseerd. ‘Alles kan., het moet niet bij hamburgers blijven’, aldus Van Ranst.

Vorige week deed het duo al eens een try-out bij Zates. 300 mensen kwamen proeven. ‘Dat er zoveel volk op afkomt, bewijst voor ons dat ons concept wel werkt. Onze lichtgevende cavaglazen zijn alvast een succes, want ik heb gemerkt dat veel mensen ze mee naar huis hebben genomen’, lacht Van Ranst.

Voor alle gebeurtenissen kan je de catering van Trendy Fresh inschakelen. Van communiefeesten en verjaardagen tot tuinfeesten of feestjes om een pensioen te vieren.

‘Hopelijk kunnen we ooit uitbreiden, maar voorlopig blijft het wel een hobby. Ik blijf mijn job als thuisverpleger doen’.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio