Geert Antonio trekt, vader Roger duwt N-VA-lijst

Geert Antonio trekt, vader  Roger duwt  N-VA-lijst

De Rumstse N-VA-kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen Foto: N-VA Rumst

Rumst -

Dat uittredend gemeenteraadslid Geert Antonio (32) de N-VA-lijst in Rumst trekt, dat Niki Dens op de tweede en Jurgen Callaerts op de derde plaats staan, was al bekend.

Luc Claes (50) staat op de vierde plaats en Stijn De Rooster (23), oud-scoutsleider, op vijf. De zesde plaats is voor Yvonna Hellemans, met haar 75 lentes de oudste kandidate op de lijst.

Op de zevende plaats staat Dieter Wijckmans (32). Plaats negen is voor zelfstandige Wim Meulders (44) en op de dertiende plaats staat de jongste kandidate, Caroline Dessoy (21), die kinderverzorgster is. De lijst wordt geduwd door Roger Antonio (59), de vader van Geert.

'Ik ben fier dat ik deze enthousiaste ploeg mag aanvoeren. Voor ons gaat het niet op dat alleen politici die al jaren aan de macht zijn, aan politiek mogen doen. Wij kiezen voor nieuwe mensen die op een onbevangen manier naar de problemen kijken', zegt Geert Antonio. 

'Zo staan op onze lijst twee oud-jeugdleiders van de Scouts en KLJ. De kandidaten op onze lijst vormen een goede mix tussen jong en iets minder jong. Het zijn allemaal gedreven mensen die ervaring hebben in het beroeps- en/of het verenigingsleven.'

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio