Eerste Belgische digitale kiosk gaat mobiel

Gopress, de eerste Belgische digitale kranten- en magazinekiosk, lanceert vrijdag een mobiele versie voor op de tablet en smartphone. Dat kondigt de kiosk donderdag aan. Ook in de Vlaamse klaslokalen maakt de kranten- en magazinekiosk zijn opwachting.

Vanaf vrijdag kunnen 38 kranten en tijdschriften gekocht, gelezen en gedeeld worden op zowel iPhone, iPad als Android-apparaten. De applicatie is toegankelijk op de laatste versies van alle webbrowsers op het adres www.gopress.be.

Voorafgaand is geen installatie vereist. Op de onthaalpagina kan de applicatie in het startscherm van de tablet of smartphone geplaatst worden. Daarnaast maakt de digitalisering van de pers ook haar opwachting in de klaslokalen, dankzij het media-educatief project 'Kranten in de Klas'. Via Gopress genieten leerlingen en leerkrachten in Vlaanderen gratis toegang tot de zeven Vlaamse kranten.

Gopress werd in maart dit jaar gelanceerd en is een gezamenlijk project van de Belgische uitgevers Concentra, Corelio, De Vlijt, Editions de l’Avenir, IPM, Mediafin, de Persgroep, Rossel en Roularta Media Group.

 

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees