KV Mechelen lijft vervanger voor Pandza in

KV Mechelen lijft vervanger voor Pandza in

Foto: kvmechelen.be

KV Mechelen heeft de 21-jarige Sheldon Bateau een contract voor 1 seizoen met een optie voor een bijkomend seizoen gegeven. De centrale verdediger uit Trinidad en Tobago was contractvrij en overtuigde de technische staf tijdens een korte stage.

Belofteninternational Bateau was al een tijdje op proef bij KV Mechelen en wist de technische staf te overtuigen tijdens zijn testperiode. Hij speelde vorig seizoen in zijn land bij San Juan Jabloneh, maar zat sindsdien zonder contract, waardoor de Mechelaars hem na het beëindigen van de transferperiode alsnog konden contracteren.

Bij de eersteklasser moet Bateau er in de defensie mee voor zorgen dat Boris Pandza vergeten wordt. De Bosnische international scheurde in het competitieduel tegen Beerschot zijn voorste kruisband van zijn linkerknie, is intussen al geopereerd en ligt enkele maanden in de lappenmand.

KC Mechelen, momenteel dertiende in de stand in de hoogste voetbalklasse, moet zaterdag op de zevende competitiespeeldag op bezoek bij AA Gent.

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.